Контролери

Показване на всички 3 резултата

Show
 • Сравни
  Бърз преглед
  Контролери

  Getac PS336

  Getac PS336 е мултифункционален и здрав GNSS контролер, 3-инчов дисплей, специално проектиран да бъде видим на директна слънчева светлина. Getac PS336 притежава 3.5G, WiFi и Bluetooth, е-компас, алтиметър, GPS и G-сензор акселометър, който може да измерва скорост, вибрации и посока.

  Още
 • Сравни
  Бърз преглед
  Контролери

  iHand20

  iHand20 е проектиран за интелигентен RTK с NFC сензор, удобна клавиатура, изключителен живот на батерията и чувствителен дисплей, който е ярко четим на пряка слънчева светлина. Удобен, компактен и модерен. Бързината, с която разполага е благодарение на високото ниво хардуер и Android операционна система. Независимо от ситуацията – iHand20 никога няма да Ви разочарова.

  Още
 • Сравни
  Бърз преглед
  Ръчни GPS

  Qmini A7

  Hi-Target Qmini A7 е изключително мощно устройството – 8 ядрен 2 GHz процесор,  3GB RAM и 32 GB Flash памет, което е насочено към голям набор от приложения без аналог в световен мащаб!. Създаден е главно за ГИС сектора, който има нужда от компактен, мощен, надежден и точен GPS приемник с ненадминат софтуер, който Ви позволява да заснемете, трасирате и запишете неограничен набор от атрибути, като същевременно може да заредите в него огромен обем графична и текстова информация благодарение на техническите му възможности равняващи се на висок клас настолен офис компютър. Това е приемникът, който сте чакали за ВиК, Електро, Кадастър, Горски стопанства, Земеделие и всякакъв вид инфраструктури.

  Тъй като това е напълно функциониращ Android мобилен телефон с две SIM карти, който е водо и удароустойчив – може да се използва от всеки. Изключително подходящ за земеделие. Можете да запишете Вашите имоти, ако желаете да ги прехвърлите без проблем към познатите Ви компютърни софтуери, да качите земите си и да ги трасирате. Можете да записвате атрибути към площите с данни като продукция, дата за обработка и всякакви други данни по Ваше желание.

  Самостоятелно Qmini A7 постига точност <20см без допълнителни антени и кабели.

  Можете да свалите последната версия на софтуера Hi-Q от тук – https://drive.google.com/open?id=1Ss84qN2CHZJPU7OwmNRzatQhpGE_cb9-

  Комплектът включва всички необходими аксесоари, доставка, обучение, поддръжка, обновяване на софтуерите и 1г гаранция (с опция за 2г).

  3,000.00 лв. без ДДС Купи