Категория: Събития
24дек.

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че Wingtra и ГЕОВАРА ЕООД подписаха договор за ексклузивно представителство за България. WingtraOne представлява безпилотна летателна система с вертикално излитане и кацане, което е напълно автономно. Заедно с най-добрата камера на пазара с 42 Mpx и невероятно PPK решение – можете да постигате точност от 1см на модела.
За повече информация може да посетите официалната страница на производителя – https://wingtra.com/ или да се свържете с нас за демонстрация в реални условия.
Очакваме Ви!
www.geovara.com

8ное.

Здравейте, ГЕОВАРА ЕООД има удоволствието да Ви покани на нашия щанд на 🏗СТРОЙКО 2018 в НДК🏗 от 24ти до 28.10.2018 включително. Подговтили сме последни модели за Вас и ще ни е изключително приятно да се запознаем и да излезем отвън да тестваме оборудването на Hi-Target и NEDO в реални условия. 🚨Имаме и 10% отстъпка, като невероятният V100 сега е само за 7200лв🚨. Не забравяйте да се запишете за томболата. За повече информация📞0889 893 363

10окт.

Благодарим на всички посетители на шанда ни, които имаха удоволствието да тестват нашите продукти в реални условия. Постарахте се да ги затрудните до краен предел!

Благодарим също на всички регистрирали се потребители в нашия онлайн магазин.

Честито на спечелилите!