Category: Събития
16сеп.

ГЕОВАРА ЕООД с одобрен проект за финансиране по Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020.

Бенефициент: ГЕОВАРА ЕООД

Оперативна програма: Иновации и конкурентоспособност 

Приоритетни оси: Предприемачество и капацитет за растеж на МСП 

Наименование на процедурата: Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 

 Код на процедура: BG16RFOP002-2.073 

Наименование на проекта: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Размер на безвъзмездната финансова помощ: 10 000 лева

 Европейско финансиране: 8 500 лева

 Национално финансиране: 1 500 лева

Дата на стартиране: 14.09.2020 г.

Дата на приключване: 14.12.2020 г.

Кратко описание на проекта:

ГЕОВАРА ЕООД е дружество, което осъществява търговска дейност на територията на Република България. С изпълнението на проектното предложение дружеството ще получи подкрепа за преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

Цели на проекта:

Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия, каквото е и ГЕОВАРА ЕООД, за справяне с последиците от пандемията COVID-19, както и постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Резултати, постигнати благодарение на финансовата помощ от ЕС:

Чрез получаването на безвъзмездната финасова помощ са компенсирани икономическите загуби следствие от пандемията COVID-19. 

24дек.

С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че Wingtra и ГЕОВАРА ЕООД подписаха договор за ексклузивно представителство за България. WingtraOne представлява безпилотна летателна система с вертикално излитане и кацане, което е напълно автономно. Заедно с най-добрата камера на пазара с 42 Mpx и невероятно PPK решение – можете да постигате точност от 1см на модела.
За повече информация може да посетите официалната страница на производителя – https://wingtra.com/ или да се свържете с нас за демонстрация в реални условия.
Очакваме Ви!
www.geovara.com

8ное.

Здравейте, ГЕОВАРА ЕООД има удоволствието да Ви покани на нашия щанд на 🏗СТРОЙКО 2018 в НДК🏗 от 24ти до 28.10.2018 включително. Подговтили сме последни модели за Вас и ще ни е изключително приятно да се запознаем и да излезем отвън да тестваме оборудването на Hi-Target и NEDO в реални условия. 🚨Имаме и 10% отстъпка, като невероятният V100 сега е само за 7200лв🚨. Не забравяйте да се запишете за томболата. За повече информация📞0889 893 363

10окт.

Благодарим на всички посетители на шанда ни, които имаха удоволствието да тестват нашите продукти в реални условия. Постарахте се да ги затрудните до краен предел!

Благодарим също на всички регистрирали се потребители в нашия онлайн магазин.

Честито на спечелилите!