Category: Актуално
29окт.

ГЕОВАРА ЕООД предлага демонстрация и тест в реални условия, избрани от клиента. Наш екип пристига на желаното от Вас място с желаната система и сами проверявате нейните способности.

Такъв е случаят тук – наш клиент пожела тест на V90 и iHand20 директно на неговия обект – измерване на електрически далекопроводи в гъста растителност. Резултатът? – закупен комплект V90 Plus, Ihand20, Hi-Survey Road, HGO софтуер за последваща обработка и всички необходими аксесоари.

Независимо от града в България – ние ще дойдем!

 

29окт.

Не се подвеждайте от размерите на V100. Носи със себе си най-високо нивo платка BD970, патентована антена и алгоритъм от Hi-Target, мощен контролер и полеви софтуер. Ще можете да работите там, където ГНСС приемник не е работел преди!

За недоверчивите – предлагаме проверка с тотална станция на всички точки, измерени от Hi-Target в трудните условия! Десетки пъти сме правили такива сравнения в реални условия и винаги Hi-Target е бил точен без отклонения!

29окт.

V90 Plus с контролер iHand20, полеви софтуер Hi-Survey Road на български език и мрежата за корекции на 1Yocto – комбинация, която ще Ви позволи да си свършите работата в условия, които “плашат” нашите конкуренти. BGS2005 – 4683105.8199 / 683984.8204 / 50.8898

 

29окт.

2300 точки за трасиране в 1970 К7? Целият завод като активен DXF подложка към тези точки? Трасиране на фундаменти, колони, стени директно от него? V90 Plus му трябват 10 секунди за зареждане и след това просто тичате из обекта с усмивка. Високото качество на материалите Ви осигурява лека и удобна конфигурация, която няма начин да Ви измори дори след дълъг работен ден. Накрая с едно натискане на копчето изпращате всички измервания директно на пощата си без да е необходимо свързване към компютър или офис софтуер.
Тилт фунцкията (самонивелиращата либела) пък Ви гарантира бърза работа, тъй като Ви интересува само къде сте поставили петата на щока, а не дали е вертикален.
Да използвате WiFi-я на обекта при наличие на 3 SIM карти (различни оператори) в комплекта на снимката – грехота 
V90 Plus просто работи и то светкавично и надеждно.
След обедната почивка изваждате всичко от кутията, допирате контролера и приемника и продължавате работа. От изваждане от кутията, пускане на системата до работен RTKFix режим Ви отнема около 25 секунди.

25окт.

Доставка, обучение и реален обект едновременно. На каквото и да подложите V90 Plus – ще се справи блестящо. Стръмни откоси точно до приемника, които закриват спътниците Ви – няма проблем с точността. Кал, която не искате да Ви се озове по панталона – „самонивелиращата либела“ Ви позволява да не държите отвесен щока и пак да направите прецизно измерване. С нашите продукти ще работите с усмивка. Доверете се на най-доброто оборудване в световен мащаб!

25окт.

Имате обект с гъста растителност и стръмни склонове? Нашите GNSS системи няма да Ви подведат. Това е реален обект с площ около 4 хектара, на няколко нива със стръмни откоси и много дървета. За 3-4 часа бяха измерени и трасирани около 800 точки. Във всеки един момент V90 Plus поддържаше фиксирано решение (на всяка снимка точността не надвишава 1-2см по XY), „Самонивелиращата либела“ позволяваше трасиране и измерване на точки, които се падаха директно до стеблото на някои дървета и беше необходимо трасиране тип „Дартс“ поради невъзможност от вертикално изправяне на щока от клоните. Изпращането на измерванията (над 800 точки) директно от мястото на обекта към офиса Ви отнема не повече от 10 секунди. Така Вашите колеги продължават Вашата работа без забавяне.
Пълен набор от функции, лека, бърза и надеждна система, която просто работи!

V90 Plus разполага с най-висок клас платка BD970, патентован алгоритъм за изчисление на позиция и единствена по рода си антена от Chock Ring тип, която е патент на Hi-Target. Това, с комбинация с мощния контролер и бърз полеви софтуер Hi-Survey Road – получавате система без аналог в световен мащаб. Тя ще Ви позволи да работите точно там, където никой от нашите конкуренти не успява.

Файл с измерванията, свален директно от контролера и пратен по емайл – 

Download (XLSX, 99KB)

24окт.

Снимки и Видео от наш клиент с V100 и Android контролер iHand20. Показана е функцията Прецизни точки (РГО) или Mapping Survey в полевия ни софтуер Hi-Survey Road, която е предвидена за RTK измерване. Тя отговаря на наредбата за РГО в България. Впечатляващото тук – координатите на точката измерени в RTK режим при тези условия се разминават от предварително прецизно изравнените й координати чрез post-processing с 1-2см. “Малкият” V100 съчетава в себе си най-висок клас BD970 платка, патентована антена и алгоритъм от Hi-Target, което го прави конкурент на най-високия клас ГНСС системи от другите производители. Ще се убедите сами, че V100 работи в условия, в които никой друг не успява.